Schakel de functie Waar is mijn apparaat in

Om Waar is mijn apparaat te gebruiken:

1. Tik in de onderste tabbladbalk van de Kaspersky-app op Alle functies .
  2. Tik op Waar is mijn apparaat .

Hiermee worden de instellingen voor Waar is mijn apparaat geopend.

3. Tik op Inschakelen.
  4. Bekijk de beschrijving van de functie en tik op Volgende.
  5. Verleen de vereiste machtigingen aan de app. Deze machtigingen zijn vereist om uw apparaat te beveiligen als het zoek of gestolen is.
  6. Meld u aan bij uw My Kaspersky-account als u dat nog niet hebt gedaan.
  7. Stel een schermvergrendeling in als u er nog geen hebt ingesteld tijdens de configuratie van Appvergrendeling.
  8. Verleen geavanceerde machtigingen aan de app door Apparaatbeheerder te activeren. Deze machtigingen zijn nodig om Waar is mijn apparaat-opdrachten uit te voeren op het apparaat als het verloren of gestolen is.
    1. Tik op het scherm met informatie over geavanceerde machtigingen op Volgende.
    2. Lees de informatie over de machtigingen van de apparaatbeheerder.
    3. Tik op Deze apparaatbeheer-app activeren.

Sommige stappen kunnen verschillen naargelang het model van het apparaat en de versie van het besturingssysteem.

9. Tik op Gereed.

Om te zorgen dat uw apparaatlocatie kan worden opgehaald met de functie Vergrendelen en Lokaliseren gaat u naar de systeeminstellingen en geeft u aan dat wifi, Bluetooth en mobiele netwerken mogen worden gebruikt om de apparaatlocatie te bepalen. Alleen het gebruik van GPS- en apparaatsensoren is wellicht niet voldoende om uw apparaat terug te vinden.

Waar is mijn apparaat is geconfigureerd. De belangrijkste Where Is My Device-functies zijn nu ingeschakeld. Schakel indien nodig aanvullende beschermingsfuncties in: Simbewaking en de bescherming tegen verwijdering.

Als u bepaalde functies van Waar is mijn apparaat niet wilt gebruiken, tikt u in het hoofdscherm van de Waar is mijn apparaat- functie op het paneel met de naam van een functie en zet u de schakelaar uit.